60Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
3 ĒKeļļa ūdens šķipsnasāls400 gmilti pildījums pēc pašu vēlmēm
Sagatavošana
1
Ielej glāzē 3 ēdamkarotes eļļas.
2
Glāzi līdz augšai pielej ar ūdeni, pieber sāli.
3
Bļodā ieber miltus un pievieno ūdens - eļļas maisījumu.
4
Iemīca stingru mīklu, izveltnē un ar glāzi izveido 12-16 ripiņas.
5
Pīrādziņus pilda pēc izvēles ar sautētiem kāpostiem, ievārījumu vai tradicionāli sagriezto speķi ar sīpoliem.
6
Aizspiež malas, liek uz pannas, no virspuses apziež ar ūdeni un eļļu un liek cepeškrāsnī.
7
Cep, līdz gatavi.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit