Gardi salāti, kas piemēroti ne tikai ikdienas maltītēm, bet arī svētku bufetes veida galdam. Vienkārši pagatavojami un uzglabājot "neatsulojas". Recepti piedāvā Linda Tellgrena, bloga "Lindas virtuve" autore.

30Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
250 gfusilli pasta šķipsnasāls450 gžāvēta vistas gaļa150 gredīsi2 āboli saujalociņi MĒRCEI:3 ĒKmajonēze3 ĒKpilngraudu sinepes1 TKmedus1 ĒKūdens

Sagatavošana

1

Lielā katlā uzvāri ūdeni ar pievienotu šķipsnu sāls. Ber ūdenī pastu un vāri aptuveni 7 minūtes, līdz pasta ir al dente (gandrīz gatava). Nolej ūdeni un pastu atdzesē.

2

Bļodiņā pagatavo salātu mērci, sajaucot visas tās sastāvdaļas.

3

Lielā bļodā sajauc pastu, žāvēto vistas gaļu, redīsus, ābolus un lociņus. Lej pāri mērci un samaisi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!