Foto: PantherMedia/Scanpix
Žāvēti augļi šokolādē - gards svētku kārums.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

žāvētas plūmes žāvētas aprikozes brendijs mandeles tumšā šokolāde sviests

Sagatavošana

1

Brendijā izmērcē plūmes un aprikozes, ļauj apžūt.

2

Karsta ūdens peldē izkausē šokolādi ar sviestu.

3

Katrā plūmē un aprikozē liek mandeli.

4

Mērc augļus šokolādē. Liek uz šķīvja, uz kura uzbērtas šokolādes skadiņas, apvārta tajās un nožāvē.

5

Šķīvi ar pildītajiem augļiem liek saldētavā, kamēr sastingst.

Var uzglabāt saldētavā līdz pasniegšanai.

Iesūtīja: Kārļa mamma

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!