25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
žāvētas plūmes žāvētas aprikozes brendijs mandeles tumšā šokolāde sviests
Sagatavošana
1
Brendijā izmērcē plūmes un aprikozes, ļauj apžūt.
2
Karsta ūdens peldē izkausē šokolādi ar sviestu.
3
Katrā plūmē un aprikozē liek mandeli.
4
Mērc augļus šokolādē. Liek uz šķīvja, uz kura uzbērtas šokolādes skadiņas, apvārta tajās un nožāvē.
5
Šķīvi ar pildītajiem augļiem liek saldētavā, kamēr sastingst.
Var uzglabāt saldētavā līdz pasniegšanai.
Iesūtīja: Kārļa mamma
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit