Foto: Shutterstock
Kartupeļu pankūku cienītājiem tiek piedāvāts jauns pankūku veids - sātīgi kartupeļu plācenīši ar siļķi.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 sālītas siļķes fileja400 gkartupeļi50 gsiers2 olas1 sīpols sāls malti melnie pipari rīvmaize kukurūzas eļļa

Sagatavošana

1

Kartupeļus nomizo, izvāra un pagatavo biezeni. Sīki sagrieztu sīpolu apcep zeltaini brūnu. Sieru sarīvē.

2

Siļķes fileju sakapā vai samaļ, sajauc ar kartupeļu biezeni, sīpolu un sieru. Masai pievieno olu dzeltenumus, sāli un piparus pēc garšas.

3

Izveido plācenīšus, iemērc olu baltumā, pēc tam apviļā rīvmaizē un cep kukurūzas eļļā.

Pasniedz ar zaļumiem.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!