Foto: Shutterstock
Zemeņu - rīsu krēms gardam saldajam ēdienam.
90Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 glāzerīsi3 glāzespiens0.5 glāzecukurs2 gab.olas1 TKvaniļa saldais krējums1.5 glāzezemenes (+zemenes mērcei)

Sagatavošana

1

Rīsus un pienu karsē ūdens peldē, ik laikam apmaisot, apmēram 1 stundu, kamēr rīsi mīksti.

2

Mazliet rīsu sajauc ar sakultām olām un pievieno pārējiem rīsiem. Iemaisa vaniļu un turpina karsēt apmēram 1 minūti.

3

Atdzesē, saputo krējumu, sajauc ar zemenēm šķēlēs un iemaisa rīsos. Atdzesē.

4

Ja vēlas, pirms pasniegšanas pārlej ar mēci, kas pagatavota, sablendējot zemenes ar cukuru pēc garšas.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!