Foto: Shutterstock
Vasaras klasika – svaigu zemeņu un plombīra saldējuma kokteilis. Ja vēlies, lai vēsais kokteilis vēl vairāk garšotu pēc zemenēm, plombīra vietā izmanto zemeņu saldējumu.
10Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 mlplombīra vai zemeņu saldējums250 gzemenes100 mlpiens

Sagatavošana

1

Zemenēm nogriež lapiņas un pārgriež tās uz pusēm.

2

Lielā blendera krūzē saber zemenes, pievieno saldējumu un pārlej ar pienu.

3

Blendē tik ilgi, līdz iegūta vienmērīga kokteiļa konsistence.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!