Foto: Publicitātes foto
Šis deserts ir pavisam viegls un gaisīgs - vari izmantot svaigas vai saldētas zemenes, lai zemeņu aromātu ienestu arī ziemas mēnešos.
45Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
400 gzemenes300 mltrekns saldais krējums45 gDansukker pūdercukurs3 gDansukker vaniļas cukurs ar dabisko vaniļu

Sagatavošana

1

Zemenes noskalo. Noliek malā sešas ogas deserta izgreznošanai. No atlikušajām zemenēm noņem kātiņus. Liek uz dvieļa un ļauj pilnībā apžūt. Saspaida zemenes ar dakšiņu.

2

Saputo krējumu, pūdercukuru un vaniļas cukuru, līdz veidojas mīkstas putukrējuma galotnītes.

3

Liek ledusskapī uz 30 minūtēm atdzist.

4

Iecilā saspaidītās zemenes putukrējumā. Saliek uzputeni sešos deserta traukos. Izgrezno ar zemenēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!