Foto: Shutterstock
Ziedkāpostus mīklā pasniedz ar tomātu mērci un dillēm.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
800 gpuķkāposti0.5 glāzeskābs krējums160 gmilti2 gab.olas0.33 TKcepamais pulveris sāls cukurs

Sagatavošana

1

Ziedkāpostu novāra, atdzesē, sadala pa rozetēm.

2

Mīklai: olas sakuļ, pievieno miltus, krējumu, cepamo pulveri, sāli un sakuļ.

3

Ziedkāpostus dur uz dakšiņas, apviļā mīklā un cep taukvāres katlā 4 - 6 minūtes 170*C.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!