30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
vārīti pelēkie zirņi1 gab.marinēts gurķis marinēts kabacis1 gab.neliels sīpols pēc garšasvārīta, liesa liellopa gaļa pēc garšasdilles, pētersīļi pēc garšasProvansas majonēze
Sagatavošana
1
Atdzesētus vārītus zirņus sajauc ar sagrieztu marinētu gurķi, kabaci, sīki, jo sīki sagrieztu sīpoliņu un liellopa gaļu.
2
Visu sajauc ar zaļumiem un majonēzi.
3
Daļu zaļumu pārkaisa pasniedzot.
Ja klāt vēl rupjmaizes grauzdiņš ar sviestu.. mmm.
Fiksie rupjmaizes grauzdiņi: sagrieztas rupjmaizes šķēles pārsmērē ar sviestu (nevis margarīnu), pārber baziliku, ja ir kādu tomāta šķēlīti, liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep ~ 5 minūtes.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit