50Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 glāzešķeltie zirņi1 gab.sīpols1 gab.neliela pētersīļa sakne2 ĒKsviests1 ĒKkviešu (vai zirņu) milti0.5 glāzesaldais krējums2 gab.dārzeņu buljona kubiņi
Sagatavošana
1
Iepriekš nomērcētus zirņus ūdenī izvāra mīkstus un ar blenderi sastrādā biezenī.
2
Sīpolus un pētersīļus sīki sagriež un apcep sviestā. Pievieno miltus un izkarsē.
3
Katliņā liek zirņu biezeni, ar miltiem apceptos dārzeņus. Atšķaida ar verdošu ūdeni līdz vajadzīgajai konsistencei.
4
Pievieno buljona koncentrātu un visu uzvāra. Iemaisa saldo krējumu un zupu uzkarsē.
5
Pasniedz ar grauzdētu baltmaizi.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit