Foto: Shutterstock
Zirņu, auzu pārslu un sīpolu kotletes - sātīgām un lētām vakariņām.
720Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

0.5 kgzirņi0.5 glāzeauzu pārslas1 gab.ķiploka daiviņa2 gab.sīpoli manna pēc garšassāls melnie pipari, malti

Sagatavošana

1

Izmērcētus zirņus novāra.

2

Zirņus, auzu pārslas, ķiploku un sīpolus samaļ gaļas mašīnā. Masai pievieno sāli.

3

Iemaisa mannu, lai mīkla turētos kopā. Veido kotletes, apviļā rīvmaizē un apcep eļļā uz pannas.


Iesūtīja:
Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!