1440Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 glāzeZirņi4 gab.Kartupeļi1 gab.Sīpols2 gab.Burkāni Žāvētas ribiņas, gaļa vai cauraudzītis pēc garšasSāls pēc garšasMalti melnie pipari
Sagatavošana
1
Iepriekšējā vakarā ar aukstu ūdeni aplej zirņus un atstāj uzbriest.
2
Nākamajā dienā uzbriedušos zirņus vāra kopā ar gaļu.
3
Kad zirņi gandrīz izjukuši, pievieno sagrieztus sīpolus, kubiņos sagrieztus kartupeļus, sāli un piparus.
4
Pēc 20 minūtēm pievieno sarīvētus burkānus un vāra, līdz gatavs.
5
Pēc garšas pievieno sāli. Gaļu sagriež gabaliņos.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit