Sātīgām vakariņām: zirņu biezzupa ar žāvētu gaļu.
1440Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 glāzeZirņi4 gab.Kartupeļi1 gab.Sīpols2 gab.Burkāni Žāvētas ribiņas, gaļa vai cauraudzītis pēc garšasSāls pēc garšasMalti melnie pipari

Sagatavošana

1

Iepriekšējā vakarā ar aukstu ūdeni aplej zirņus un atstāj uzbriest.

2

Nākamajā dienā uzbriedušos zirņus vāra kopā ar gaļu.

3

Kad zirņi gandrīz izjukuši, pievieno sagrieztus sīpolus, kubiņos sagrieztus kartupeļus, sāli un piparus.

4

Pēc 20 minūtēm pievieno sarīvētus burkānus un vāra, līdz gatavs.

5

Pēc garšas pievieno sāli. Gaļu sagriež gabaliņos.


Iesūtīja:
Lidija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!