60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 gzivis4 šķēlesbaltmaize1 gab.ola50 mlpiens1 tējkarotesviests1 gab.sīpols1 ēdamkaroterīvmaize pēc garšasmaltie pipari, sāls, garšvielas eļļa cepšanai
Sagatavošana
1
Notīrītām zivīm izņem asakas un atdala ādu, filejas kopā ar pienā izmērcētu baltmaizi un sviestā apceptu sasmalcinātu sīpolu divas reizes samaļ.
2
Samaltajai masai pievieno olu, sāli, piparus, atlikušo pienu un rokām labi izmīca.
3
No sagatavotās masas veido kotletes, apviļā rīvmaizē un cep uz pannas sakarsētā eļļā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit