Foto: PantherMedia/Scanpix
Neatkarīgi no alerģijas veida tā traucē pilnvērtīgi dzīvot gan bērniem, gan viņu vecākiem. Tieši tāpēc būtiski šo kaiti iespējami labāk izzināt un iemācīties kontrolēt. Par to, kā sadzīvot ar alerģiju, iespējams uzzināt, 23. maijā dodoties uz "Benu veselības un skaistuma akadēmijas" bezmaksas semināru, informēja "Benu aptiekas" pārstāve Lelde Sāre-Jansone.

"Benu veselības un skaistuma akadēmijas" bezmaksas lekcija par alerģijām norisināsies 23. maijā viesnīcā "Monika" Rīgā, Elizabetes ielā 21. Lekciju vadīs alergoloģe pneimonoloģe, Latvijas Bērnu alergologu un pneimonologu biedrības prezidente dr. Ineta Grantiņa, kā arī "Benu aptiekas" farmaceits Konstantīns Čerjomuhins.

Izglītojošo bezmaksas semināru cikls "Benu veselības un skaistuma akadēmija" aizsākās jau februārī. Jau norisinājušies semināri, kas veltīti astmai un plaušu veselībai, kā arī ādas kopšanai.

Ar semināra programmu iespējams iepazīties "Benu aptieku" mājaslapā.

Bezmaksas semināros var piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs "Benu" lojalitātes kartes īpašnieks, piesakoties pa tālruni 67067950. "Benu" lojalitātes kartei iespējams bez maksas pieteikties ikvienā "Benu aptiekā" vai aptieku tīkla mājas lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!