Foto: Kadrs no video
28. septembrī Eiropas Savienības mājā eksperti diskutēs par cilvēka dzīvības vērtību caur onkoloģijas prizmu, aplūkojot Latvijas un citu Eiropas Savienības dalībvalstu pieredzi. Sarunu tiešraidē var vērot arī portālā "Delfi".

Diskusijā eksperti jautājumu par cilvēka dzīvības vērtību apskatīs no dažādiem aspektiem, parādot, ka ieguldījumi cilvēka veselības un darbaspēju saglabāšanā rada pozitīvu ietekmi uz tautsaimniecību, informē pasākuma rīkotāji.

Diskusija sāksies plkst. 11.20, kad uzrunu teiks "Roche Latvija" medicīnas direktors Kaspars Losāns, pēc tam ar priekšlasījumu "Par cilvēka dzīvības vērtību" uzstāsies asociētais profesors Dzintars Mozgis, "Ernst & Young Baltic" pārstāvji Andris Lauciņš un Jānis Strautmanis runās par inovatīvo pretvēža medikamentu pieejamību Latvijā salīdzinājumā ar atsevišķām citām Eiropas Savienības valstīm.

Latvijas Universitātes docents Kārlis Purmalis uzstāsies ar priekšlasījumu "Kolorektālā vēža skrīninga izmaksu efektivitāte", bet Ceļu satiksmes drošības direkcijas pārstāvis Aldis Lāma runās par cilvēka dzīvības vērtību satiksmes negadījumu kontekstā.

Sarunu rīko "Roche akadēmijas" Diskusiju klubs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!