Foto: Shutterstock
Jau ceturto gadu norisinās akcija "Meklējam labu ģimenes ārstu!". Tās mērķis ir pateikt publisku paldies ģimenes ārstiem par nesavtīgu darbu un izcilu attieksmi. Ikviens ir aicināts uz īsu brīdi nolikt malā ikdienas darbus, aizmirst rūpes un veltīt nedaudz laika, lai uzrakstītu akcijas rīkotājiem par savu labo ģimenes ārstu un/vai ģimenes ārsta māsiņu.

Akciju rīko žurnāls "Veselība" sadarbībā ar "Veselības centru 4" un "Latvijas Radio 1". Šogad akcijā viena jauna nominācija – vari pieteikt arī sirsnīgāko ģimenes ārsta māsiņu!

"Ar savu lasītāju un ģimenes ārstu pacientu palīdzību vēlamies teikt paldies katram ārstam, kurš bijis pašaizliedzīgs, strādājis no visas sirds, darot pat vairāk, nekā prasa pienākums. Šodien ģimenes ārsts ir atbildīgs ne vien par mūsu fizisko, bet arī emocionālo veselību. Sajust, saprast, uzklausīt – to gaidām no patiešām laba ārsta," stāsta žurnāla "Veselība" galvenā redaktore Solvita Velde.

Savu ģimenes ārsti satiku akcijas "Meklējam labu ģimenes ārstu!" pirmajā noslēguma pasākumā. Ja nebūtu šīs akcijas, kas radīta ne vien lai pateiktos ārstiem par izcilu darbu un attieksmi, bet arī ar mērķi palīdzēt pacientiem satikt savu īsto dakteri, iespējams, joprojām būtu meklējumos. Zinoša, sasniedzama, uzticama un ar labvēlīgu humoru apveltīta – daktere bijusi zvana attālumā gan laikā, kad man nācās atrasties slimnīcā, gan brīžos, kad esmu saķērusi iesnas."

Pastāstīt par savu ģimenes ārstu un/vai ģimenes ārsta māsiņu vari dažādos veidos:

  • atsūtot vēstuli uz redakciju pa pastu uz adresi Andrejostas ielā 4A, Rīga, LV-1045, ar norādi "Akcijai "Meklējam labu ģimenes ārstu!"";

Sūtot pieteikumu, neaizmirsti norādīt savu tālruņa numuru. Tas prasīs tikai dažas minūtes, bet sagādās prieku un gandarījumu cilvēkam, kurš ir blakus neziņas pilnos brīžos, kad pašam vai kādam tuviniekam gadījies saslimt.

Labāko un aizkustinošāko vēstuļu autori tiks pie lieliskām balvām!

Balvu fonds:

  • 3 dāvanu kartes no "Veselības centra 4", katra 100 eiro vērtībā. Saņems 3 aizkustinošāko vēstuļu autori.
  • 6 "Bioderma" dāvanu kartes ādas kopšanas līdzekļu iegādei 70 eiro vērtībā. Ieguvējus noteiks redakcijas balsojums.
  • 6 "Sunstar G.U.M" mutes kopšanas līdzekļu komplekti 30 eiro vērtībā. Ieguvējus noteiks redakcijas balsojums.
  • 6 žurnāla "Veselība" pusgada abonementi.

Projekta "Meklējam labu ģimenes ārstu!" atbalstītājs ir portāls Rutks.lv, kā arī "Bioderma", "Sunstar G.U.M", Latvijas Ģimenes ārstu asociācija un Latvijas Lauku ģimenes ārstu asociācija.

Vairāk par akciju lasi www.veseliba.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!