Foto: PantherMedia/Scanpix

Arī šogad SIA "Valmieras veselības centrs" turpināšot sniegt neirologa konsultācijas valsts apmaksāto veselības aprūpes pakalpojumu programmas ietvaros. SIA "Valmieras veselības centrs" ir vienīgā veselības aprūpes iestāde Vidzemē, kas pagarinājusi līgumu ar Nacionālo veselības dienestu, saglabājot valsts pasūtījumu pilnā apmērā par bērnu neirologa konsultācijām.

"Pretēji iepriekš izskanējušai maldinošai informācijai, esam pagarinājuši līgumu ar Nacionālo veselības dienestu un arī šogad Valmieras veselības centrs turpinās nodrošināt bērnu neirologa konsultācijas par valsts līdzekļiem,"skaidro Inese Zeitmane, Valmieras veselības centra vadītāja. "Valmieras veselības centrs ir vienīgā veselības aprūpes iestāde Valmieras reģionā un visā Vidzemē, kas nodrošina valsts apmaksāta bērnu neirologa konsultācijas. Ņemot vērā iedzīvotāju vajadzības, šogad esam palielinājuši praktizējošo neirologu skaitu, tādējādi veicinot šī pakalpojuma pieejamību novada iedzīvotājiem. Šobrīd faktiski jau ir pilns pieraksts februāra mēnesim, turpinām pieņemt pierakstus uz februāra beigām un uz martu."

Darbu SIA "Valmieras veselības centrs" ir uzsākusi Bērnu klīniskās universitātes neiroloģijas nodaļas vadītāja bērnu neiroloģe dr. Irīna Zabolonska, kā arī Rīgas 1. slimnīcas bērnu neiroloģe dr.Guna Dzene. Bērnus pieņems arī pieredzes bagātā bērnu neiroloģe Dagnija Mežavilka. 

Jau ziņots, ka pērnā gada septembrī Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas Sabiedrības veselības apakškomisijas sēdē tika apspriesta situācija, kad Vidzemes iedzīvotāji bija palikuši bez valsts apmaksāta bērnu neirologa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!