Gada pēdējā "Unibet Open" posmā, kas notika Varšavā, uzvarējis jaunais zviedru spēlētājs Džimijs Jonssons, noslēdzot trīs dienas ilgušās pokera grandu cīņas.

Šī Džimijam nebija pirmā reize "Unibet Open" turnīru sērijā, taču lielākais laimests gan. Jonssona liktenis izšķīrās, kad spēlējot pret franču spēlētāju Regis Burlot, viņš izspēlēja all-in ar Q-10.

Iespēja doties uz Varšavu bija arī Latvijas pārstāvim, kas turnīram kvalificējās Unibet Latvijas reika sacensībās. Lai gan turnīrs viņam beidzās jau pirmajā dienā, par gūto pieredzi viņš ir priecīgs.

"Vienā vārdā vai ar atzīmi savu sniegumu grūti novērtēt. Gatavojos pēc iespējas ilgāk noturēties turnīrā, lai uzkrātu to pašu vērtīgo pieredzi. Tas, ka nerealizēju savu plānu pat par 80%, slikti. Tas, ka daļēji izdevās spēle bez kārtīm un biju agresīvs izšķirošajos brīžos, pašam ir pat ļoti patīkami," stāsta Latvijas spēlētājs. "Līmenis likās ļoti augsts. Dalībnieki bija arī ļoti dažādi pēc stila, tā kā spēle bija dinamiska un sarežģīta. Vienkārši lēmumi bija tikai "fold preflop"."

Lielāku ieskatu par notiekošo pie fināla galda var atrast "Unibet Open" mājas lapā, bet visi, kas vēlas sēdēt pie pokera galda Budapeštā, kur no 4. līdz 7.martam notiks nākamais "Unibet Open" pasākums, aicināti piedalīties satelītturnīros (apskati struktūru šeit), kā arī sekot līdzi jaunākajai  informācijai par citām iespējam kvalificēties!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!