::recepte::
Vistu gabaliņos apcep uz pannas.
Tad nelielā ūdens daudzumā liek vārīties mazos gabaliņos sagrieztus svaigus tomātus (noteikti bez mizas). Tomātus pērku dārgos, jo tiem garša izteikta, bet vienreiz vārīju no lētākiem - tad nācās likt kādu karoti tomātu pastas klāt.
Vistu kopā ar tomātiem vāra diezgan ilgi, kamēr tomāti izšķīduši. Klāt liek sāli, piparus, nūdeles un saldskābo mērcīti no paciņām, kas pārdodas veikalos ķīniešu produktu plauktā. Vāra, līdz nūdeles gatavas.
Pašās beigās, ja vēlas, ielej un kārtīgi, strauji izmaisa sakultu olu.
Dažreiz vēl pieleju klāt kokosriekstu pienu, tad zupa maigāka.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Vistu gabaliņos apcep uz pannas.
Tad nelielā ūdens daudzumā liek vārīties mazos gabaliņos sagrieztus svaigus tomātus (noteikti bez mizas). Tomātus pērku dārgos, jo tiem garša izteikta, bet vienreiz vārīju no lētākiem - tad nācās likt kādu karoti tomātu pastas klāt.
Vistu kopā ar tomātiem vāra diezgan ilgi, kamēr tomāti izšķīduši. Klāt liek sāli, piparus, nūdeles un saldskābo mērcīti no paciņām, kas pārdodas veikalos ķīniešu produktu plauktā. Vāra, līdz nūdeles gatavas.
Pašās beigās, ja vēlas, ielej un kārtīgi, strauji izmaisa sakultu olu.
Dažreiz vēl pieleju klāt kokosriekstu pienu, tad zupa maigāka.
Iesūtīja: ilisa