Foto: Shutterstock
Austrumu virtuves cienītājiem - gardumgardā tomātu zupa kā "Gan Bei" restorānā.

::recepte::

Vistu gabaliņos apcep uz pannas.

Tad nelielā ūdens daudzumā liek vārīties mazos gabaliņos sagrieztus svaigus tomātus (noteikti bez mizas). Tomātus pērku dārgos, jo tiem garša izteikta, bet vienreiz vārīju no lētākiem - tad nācās likt kādu karoti tomātu pastas klāt.

Vistu kopā ar tomātiem vāra diezgan ilgi, kamēr tomāti izšķīduši. Klāt liek sāli, piparus, nūdeles un saldskābo mērcīti no paciņām, kas pārdodas veikalos ķīniešu produktu plauktā. Vāra, līdz nūdeles gatavas.

Pašās beigās, ja vēlas, ielej un kārtīgi, strauji izmaisa sakultu olu.

Dažreiz vēl pieleju klāt kokosriekstu pienu, tad zupa maigāka.

40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 vistas filejas8 tomāti sāls malti melnie pipari saldskābā mērce pēc garšasnūdeles2 olas1 bundža kokosriekstu piena

Sagatavošana

1

Vistu gabaliņos apcep uz pannas.

2

Tad nelielā ūdens daudzumā liek vārīties mazos gabaliņos sagrieztus svaigus tomātus (noteikti bez mizas). Tomātus pērku dārgos, jo tiem garša izteikta, bet vienreiz vārīju no lētākiem - tad nācās likt kādu karoti tomātu pastas klāt.

3

Vistu kopā ar tomātiem vāra diezgan ilgi, kamēr tomāti izšķīduši. Klāt liek sāli, piparus, nūdeles un saldskābo mērcīti no paciņām, kas pārdodas veikalos ķīniešu produktu plauktā. Vāra, līdz nūdeles gatavas.

4

Pašās beigās, ja vēlas, ielej un kārtīgi, strauji izmaisa sakultu olu.

5

Dažreiz vēl pieleju klāt kokosriekstu pienu, tad zupa maigāka.

Iesūtīja: ilisa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!