Foto: AP/Scanpix
Ņemam rokās tālskati un mēģinām ielūkoties nākotnē! Ko mums sola septembris? Jauns darbs, jaunas iespējas, jauni piedzīvojumi? Iespējams - atbildes var sameklēt septembra horoskopā. Horoskopu prognozi sagatavojusi astroloģe Rita Riekstiņa (talr. 29126284, e-pasts: rita.riekstina@gmail.com)

Auns

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pirmās rudens vēsmas kutinās un lutinās Auna patmīlību, un dos lielisku iespēju izpaust sevi ģimenes lokā. Pozitīvas tendences vērojamas partnerattiecību jomā kā privātā dzīvē, tā arī sadarbībā. Auna dedzīgajam raksturam šajā mēnesī der izpausties personīgajā dzīves sfērā - mājas labiekārtošanā un intīmo attiecību saregulēšanā. 

Mēneša otrajā pusē aktīva kustība parādīsies biznesa un darba sfērā.

Finanses šūposies. Neļaujies septembra ziedu vilinājumam un neļauj naudai plīvot pa gaisu. Ar straujiem vēja spārniem vesta, tā var aizlaisties tālu.

Vērsis

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Valdīs romantiski un pozitīvi toņi gan attiecībās ar ģimenes locekļiem, gan kolēģiem un sabiedrotajiem. Mēneša ritmā vairāk iekļausi izklaides un kultūras pasākumus. Pelnīti.

Daudzsološas iespējas iepazīties, tas, protams, tikai sirdī un papīros brīvajiem Vēršiem.

Uz saviem pleciem, kā allaž, labprāt lādēsi vairāk nekā spēj panest. Atsevišķu nesumu novērtēs paši tuvākie. Spēcīga radošā enerģija, kurai neklātos kurnēt pelēkā stūrī.

Skaistuma un ķermeņa labsajūtas procedūrām neej ar līkumu.

Dvīņi

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Rudens nāks ar pavisam mierīgu noskaņu un jauniem kontaktiem. Lieliskas iespējas krāsaino gadalaiku sākt ar dzīvām krāsām mīlas frontē. Krietnu daļu no septembra peldēsies uzmanības apliecinājumu jūrā. Uz mēneša otru pusi jāsāk domāt par to, kā vairāk darīt un mazāk kulstīt mēli.

Ja prasmīgi izmantosi dotās iespējas, tiksi līdz laulības ostai.

Darījumu sfērā darba būs daudz. Nelolo lielas cerības, ka tiksi pie darbu dalīšanas. Vairāk būs jādara ar savām rokām. Ražas laiks finansu sfērā.

Vēzis

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Emocionālais noskaņojums noteiks toni. Ja atvērsi sevi, ļausi notikumiem ienākt Tavā dzīvē, privāto attiecību sfēra aiz laimes gavilēs.

Mēnesis nesīs jaunas iespējas. Daudz būs jāpārvietojas, jādibina jauni kontakti. Būsi pieprasīts sabiedrībā, un tā Tev sniegs atzinību par ierašanos vien.

Profesionālā sfērā jārēķinās ar konkurenci un spēcīgu pretvēju.

Lauva

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Par svarīgāko uzdevumu rudens priekšvēstnešu pavadījumā būsi izvirzījis materiālās dzīves sakārtošanu. Lai nauda nāktu, der ielāgot, ka tai tīk mierīgs prāts un radoša pieeja.

Saasināsies ambīcijas, un attiecībās ar līdzcilvēkiem var iejaukties strīdi un šerpāka vārdu pārmaiņa.

Mēneša otrajā pusē gaidāmas pārmaiņas profesionālās darbības sfērā.

Jaunava

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Attiecības personīgajā lauciņā kļūs ciešākas un stingrākas, ja spēsi ieklausīties viņa vārdos un ļausi nedaudz atelpas. Brīvības sajūtu radīs uzticība un uzticēšanās.

Ļoti veiksmīgs un Jaunavām patīkams mēnesis. Nebūšanas un neatrisinātas situācijas atšķetināsies bez piepūles.

Manāmas izmaiņas izskatā. Liec lietā savas zināšanas Ar savu neatvairāmo šarmu un spēcīgām zināšanām, lauzīsi aizspriedumu šķēpus un vērsi jaunas iespēju durvis personības attīstībai.

Svari

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ja iepriekš vēl svārstījies un mīņājies, tad septembra tempi Tevī ielaidīs jaunu enerģijas devu. Pārliecība un atzinība baros Tavus darbus. Viens no veiksmīgākajiem mēnešiem personības attīstībā un biznesa jautājumu virzībā.

Pieturies pie saviem noteikumiem un principiem pārrunās ar partneriem.

Attiecībās vairāk rakņāsies pa pagātnes notikumiem, meklēsi to saistību ar šodienu. Kādā no tiem pilnīgi iespējama atbilde uz būtiskiem jautājumiem, taču svarīgāk ir raudzīties uz priekšu. Velti laiku sarunām ar partneri.

Skorpions

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Mājās būsi redzams samērā reti, tādēļ, ja vien iespējams, ņem savu dzīves biedru līdzi visās publiskās un sabiedriskās aktivitātēs. Divi zaķi ar vienu šāvienu. Rudenīgas notis ienesīs pārmaiņas ārienē. Jāatzīst, tās var būt manāmas un pat sveramas. Jāseko līdzi tam ko un un cik daudz ēd.

Darījumi ies no rokas, pateicoties aktīvai darbībai un draugu idejām.

Strēlnieks

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ja iepriekšējā periodā būsi labi pastrādājis pie plānošanas un mērķu noteikšanas, tad tagad stāsies uz skrejceļa un būsi gatavs pacelties.

Labas iespējas profesionālajā sfērā. Saņemsi atzinību, redzēsi mazliet tālāk aiz horizontal un būsi gatavībā doties. Lielajiem un drošajiem soļiem pie papēžiem ģimenes un privātās dzīves ainiņas. No Tevis tiks prasīta uzmanība arī mājās.

Demonstrē prasmi sabalansēt abas.

Mežāzis

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Nedaudz laimes, kripatiņu prieka un līdz ausīm atkal darīšanās iekšā, it kā citas vērtības dzīvei nebūtu. Tu jau zini, kas ir tās lielākās vērtības Tev! Veiksmīgs mēnesis, ja spēsi apvienot materiālo un emocionālo pasauli.

Mīlas frontē valdīs rosība. Brīvajiem Mežāžiem iespējama jauna aizraušanās, kas vēlāk var pāraugt nopietnās jūtās.

 Aktīva sabiedriskā darbība. Apmeklēsi saviesīgus pasākumus. Kultūras un mākslas pasaule pret Tevi atvērs savas rokas.   


Ūdensvīrs

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Ja vēl tas nav izdarīts, tad ir laiks doties pelnītā atpūtā kopā ar mīļoto cilvēku. Jāatskatās uz kopīgi noieto ceļu un jāizrunā nākotnes plāni. Ļauj fantāzijai vaļu un neierobežo savas izpausmes. Šajā periodā pieņemtajiem lēmumiem būs garš mūžs.

 Sastapsi cilvēkus, kuriem nozīmīga loma Tavas karjeras attīstībā. Finansiālā situācija uzlabosies, pateicoties zināšanām un neremdināmai enerģijai.

Zivis

Foto: RIA Novosti/Scanpix

Izbāz galvu no mājas un mīļotā apskāvieniem un meties darījumu pasaulē. Lai tās lietas kustētos, nāksies mazliet atdalīties no siltām miesām.  Ķersies klāt sadarbības, piegādes un citiem līgumiem. Virzīsi savu biznesu pretim gaismai. Par svētīgu ieguldījumu, saņemsi augstu vērtējumu.

 Neatstāj novārtā savas aizraušanās un sportisko noskaņojumu. Labs laiks jaunam, apņēmības pilnam sākumam. 

 Mēneša beigās dosies sen gaidītā ceļojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!