Foto: Publicitātes foto
Nedēļas nogalē notikušajā pasākumā "Gada balva dizainā 2011" "JIC biznesa inkubatora" uzņēmums "my place" ar bērnu mēbeļu dizaina zīmolu "KUKUU" saņēma galveno balvu kategorijā "Rūpnieciskais dizains" par kolekciju "bird&berry". Tā portālu Delfi informē uzņēmuma pārstāvji.


"Saņemtā balva ir labs atspēriena punkts un liels stimuls strādāt tālāk. "KUKUU" ir dizaina mēbeles un Gada balva dizainā ir liels bonuss produkta attīstībai," stāsta uzņēmuma valdes locekle Aija Priede-Sietiņa. "Mēs iestājamies par trīs pamatvērtībām: drošība, ilgtspējība un dizaina tīrība. Mēbeļu kolekcijas "bird&berry" dizains apvieno vienkāršu eleganci ar funkcionalitāti. Mēbeles ir radītas, lai viena otru papildinātu, kopā radot kolekciju, ar ko pilnībā apmēbelēt bērnistabu," norāda Aija Priede-Sietiņa.

Uzņēmuma "my place" dibinātāji, praktizējoša arhitekte Aija Priede-Sietiņa un dizainers Daneks Sietiņš, ir laimīgi divu meitu vecāki. Viņu trešais bērns, "KUKUU" mēbeles, piedzima kopā ar otro meitu. Piedzima tāpēc, ka, pirmo atvasi auklējot, viņi bija noguruši meklēt funkcionāli pārdomātas, ekoloģiskas, bērniem drošas un savstarpēji saskaņotas ilgtspējīgas mēbeles, kas nevis nomāktu bērna personību, bet attīstītu to.

"KUKUU" bērnu mēbeļu kolekcija "Bird&Berry" pieteikta tikai šoruden, taču jau saņēmusi augstu profesionāļu vērtējumu ne tikai Latvijā, bet arī Vācijā, kur septembrī piedalījās izstādē "Kind + Jungen" Ķelnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!