Pirmā diena
Otrā diena
Trešā diena
Ceturtā diena
Piektā diena
Sestā diena
Septītā diena
Astotā diena
Devītā diena
Desmitā diena
Vienpadsmitā diena
Divpadsmitā diena
Trīspadsmitā diena
Jāatzīmē, ka šeit aprakstītajai japāņu diētai ir maz kopīga ar tradicionālajām japāņu uztura uzņemšanas tradīcijām. Japāna ir zeme, kuras iedzīvotāju ēdienkarte lielākoties orientēta uz jūras produktu patēriņu. Pēc pašu japāņu stāstītā, tradicionālā japāņa dienas ēdienkarte sastāv no:
Tas kopā sastāda apmēram 1600 līdz 1800 kilokalorijas, turklāt lielākā to daļa (apmēram 60 procenti) tiek uzņemtas ogļhidrātu veidā. Šajā ēdienkartē vērojams arī ļoti neliels tauku daudzums, lielākoties – augu valsts izteiksmes tauki, samērā liels B un C grupas vitamīnu daudzums, kā arī dzelzs un fosfors.