Foto: PantherMedia/Scanpix
Cenšoties uzturēt mundru un veselu savu ķermeni un garu, nereti uzticamies dažādiem padomiem un reklāmas trikiem, kas patiesībā ir vien profesionālas viltības, kā maldināt patērētājus. Populārākās no tām apkopojis arī aol.com.

Sejas ādas atbrīvošana no eļļām mazinās akni

Lai gan skaistumkopšanas līdzekļu ražotāji apgalvo, ka jaunākie produkti attīra ādu no akni izraisošām eļļām un taukvielu nosēdumiem porās, tie patiesībā bāzējas krietni dziļākos ādas slāņos, kuriem kosmētikas līdzekļi gluži vienkārši nespēj tikt klāt.

Bez tam – pārāk bieža sejas mazgāšanas un tīrīšana ādas stāvokli var pasliktināt vēl vairāk.

Papildus C vitamīna uzņemšana paātrina izveseļošanos

Patiesībā liekais C vitamīns no organisma gluži vienkārši tiek izvadīts urinējot, jo organismā spēj uzsūkties tikai noteikts daudzums vitamīna.

Sulu kūre veicina detoksikācijas procesus

Organisms attīrās, izmantojot ūdeni un aknu funkcijas. Tādējādi veikalos iegādājamās dārgās un it kā attīrošās sulas patiesībā ir tikpat efektīvas, cik glāze ūdens.

Jo augstāks SPF filtrs, jo drošāk ir uzturēties saulē

Pretapdeguma krēmi pārtrauc darboties, sasniedzot SPF 30 filtru. Rezultātā krēms ar SPF 50 ir tikpat efektīvs kā krēms ar SPF 30.

Ķermeņa un matu kopšanas līdzekļiem jāsatur vitamīni un minerālvielas

Vitamīniem, kas it kā pievienoti taviem kosmētikas līdzekļiem nav jēgas. Tie ir tikpat efektīvi kā salātlapas rīvēšana pret ādu, brīdina eksperti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!