Foto: AFP/Scanpix
Grozies kā gribi - sieviete ķermenis ir "mākslas darbs." Tomēr ne visas sievietes pašas piekrīt šim apgalvojumam. Tā vietā daļa no mums ietērpjas maisveidīgos izstrādājumos, pārāk daudz nesā melnu un iemin taciņu pie plastikas ķirurgiem, raksta "youbeauty.com". Lai padarītu ķermeni dienasgaismā sev pašām "vieglāk panesamu", sievietes iet uz daudzām galējībām. Ir gadījumi, kad sievietes vēršas pret kādu sava ķermeņa daļu ar īpašu naidīgumu. Vai šādai rīcībai ir reāls pamats? Ko mainīt savā attieksmē?

Kājas


Ja sievietei ir kaut mazākā cieņa pret savām kājām, viņas īpašumā jābūt vismaz vieniem vasaras šortiem vai svārkiem. Ja sieviete vienmēr valkā bikses vai arī svārkus, kas gandrīz neko neatsedz no kājām - visticamāk viņa ir ne pārāk labās attiecībās ar savām kājām. Taču mēs esam tādas, kādas esam! Kājas ir mūsu Ferrari riteņi! Tāpēc novaksē tās un beidzot parādi saulītei, iesaka resurss "youbeauty.com".

Deguns


Foto: AP/Scanpix
Sievietes mēdz apvainoties uz daudz ko, kas viņu sejā nav tāds, kādu viņas to būtu vēlējušās. Taču tieši ar degunu daudzām ir īpaši sarežģītas attiecības.

Daudzām nav tik daudz naudas vai arī drosmes, lai ķirurģiski koriģētu šo sejas daļu. Taču eksistē citi veidi, kā koriģēt degunu. Ar prasmīga make-up palīdzību platu degunu var padarīt vizuāli šaurāku. Ir vērts paņemt konsultāciju pie make-up speciālista, kas  paskaidros, kā sajaukt tonējošos krēmus un kā pielietot pūderi un citus līdzekļus, kas, pareizi uzklāti, vizuāli mainīs deguna formu.

Rokas

Foto: PantherMedia/Scanpix

Rokas, sevišķi to augšējā daļa, daudzām sievietēm ir stresa avots, jo īpaši vasarā. Ādas stāvoklis bieži vairs nav ideāls un roku āda ir nokarājusies. Toties vasarā tik ļoti gribās uzvilkt apģērbus ar īsajām rokām.

Tad nopērc tieši to blūzi, kādu vēlies uzvilkt, un lai tā kalpo par iemeslu beidzot sākt apmeklēt sporta zāli vai iegādāties kādu no rokas muskuļu trenēšanai paredzētajām ierīcēm.

Dibens


Foto: morgueFile

Ak, sēžamvieta - pret to ir tik daudz pretenziju - kādai par mazu, kādai par lielu, kādai vēl kāda vaina. Dibena formu, protams, vienā nedēļā neizmainīsi. Taču pietiek sekot dažiem vienkāršiem ģērbšanās padomiem, lai šī ķermeņa daļa kopumā izskatītos pieņemamāka.

Izdevums "YouBeauty.com" tām, kuru pēcpuse ir pārāk plakana, iesaka, piemēram, pērkot džinsus - izvēlēties modeļus ar aizmugures kabatām, lai sēžamvieta izskatītos pilnīgāka. Kā arī valkāt zvanveida kleitas un svārkus, kas piedos apjomu šai ķermeņa daļai.

Ja ir vēlme padarīt pārāk apaļīgu sēžamvietu mazāk uzkrītošu, izdevums iesaka aizmirst par apspīlētajām biksēm un legingiem. Tā vietā iederēsies A-veida kleitas, kas padarīs ķermeņa siluetu samērīgāku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!