Foto: Publicitātes foto
Šogad bērnu apģērbu zīmols "HEBE" prezentē savu rudens/ziemas 2014/2015 kolekciju "Neverending Story" starptautiskajās bērnu apģērbu izstādēs "Playtime Paris" (Francijā) un "Collection Première Moscow I" (Krievijā), informē zīmola pārstāvji.

Jaunā kolekcija "Neverending Story" tapa sadarbībā ar mākslinieci Līgu Kitchen – viņas rokraksts piešķir īpašu noskaņu kolekcijai. 

Kolekcija tika veidota ar mērķi piedāvāt ērtus ikdienas apģērbus, kuri patiktu gan bērniem no dzimšanas līdz 12 gadu vecumam, gan viņu vecākiem. 

Kā vienmēr, kolekcijā ir līnija no īpaša "Hebe" zīmolam veidota auduma ar apdrukām – bodiji, topi, legingi, tunikas, cepures. Kā arī ir paplašināta denim līnija – džinsu krekli meitenēm un puišiem, kleitas, bikses, svārki, vestes un tauriņi. Kolekciju papildina arī daži svētku tērpi.

"Hebe" apgērbi šobrīd ir nopērkami vairākos veikalos pasaulē – Zviedrijā, Dānijā, Somijā, Islandē, Šveicē, Krievijā, Polijā, Nīderlandē, Beļģijā, Francijā.   

"Hebe" lepojas ar to, ka visi zīmola apģērbi tiek ražoti Latvijā, un šobrīd komanda strādā pie tā, lai arī Latvijā bērni valkātu šos apģērbus, uzsver tā pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!