Foto: Publicitātes attēli
Parīzes modes nedēļas karstākajā brīdī notika ekstravagantas viesības, kurās ar teatrālu vērienu tika atklāta AdR at H&M sadarbības kolekcija. Pasākums ar nosaukumu "Paradis Ball", ko H&M organizēja sadarbībā ar modes ikonu Annu Dello Russo, notika slavenajā Parīzes kabarē klubā Paradis Latin. Tās bija spožas viesības ar uzsvaru uz modi, priekšnesumiem un mūzikas zvaigznes Azealijas Benksas uzstāšanos. Tā portālu "Delfi" informē zīmolu pārstāvji.

Ekscentriskās viesības bija ieturētas atbilstoši Annas Dello Ruso pārliecībai par modi kā sapņu rosinātāju un radīja ideālu vidi viņas izstrādātās H&M kolekcijas izrādīšanai. Tā ir burvīga un rotaļīga Annas Dello Ruso radīta bižutērijas, apavu un aksesuāru līnija, kuru 140 veikalos un internetā visā pasaulē varēs iegādāties no 4. oktobra.


”Mēs vēlējāmies viesus iepriecināt ar ko neaizmirstamu - ar nebeidzamiem pārsteigumiem visas nakts garumā, sākot no sarkanā paklāja un beidzot ar deju zāli. Mēs izveidojām jautru kabarē izrādi parīziešu stilā, vienlaikus apžilbinot apmeklētājus ar metaforisku modes karuseli. Notika arī Vogue stila deju priekšnesums, un man visapkārt bija vesels pūlis AdR miniatūru modeļu kolekcijas apģērbos, kas gādāja par negaidītiem pārsteigumiem. Ekstravagance? Man tas ir sinonīms panākumiem!" stāsta Anna Dello Russo.

"Tas ir lieliski - nodot ekscentritāti plašākai publikai, un ar šo sadarbību H&M to arī izdara. Šī bija tiešām jautra nakts," saka Karolīna de Maigreta (Caroline de Maigret).

"Cilvēki mīl Annu: viņa ir bezbailīga, viņa mīl skatuvi, un viņa ir lieliska sabiedrībā. Anna ir pilnīgs pops: Endijs Vorhols būtu viņu mīlējis, esmu par to droša," saka Džovanna Batālija (Giovanna Battaglia).
”Paradis Ball bija izcils veids, kā atklāt kolekciju, kas iemieso fantāziju un krāšņumu. Dzīvespriecīgā un enerģiskā kolekcija bija tik iedvesmojoša, ka no tās nebija iespējams novērst skatienu. Mēs ceram, ka mūsu klienti būs sajūsmā par šo kolekciju," stāstīja Margarēta van den Boša, H&M radošā konsultante.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!