Foto: Publicitātes foto
Skaistuma nedēļas ietvaros līdz 14. maijam kolektīvās iepirkšanas portālos Cherry.lv/CityLife.lv var iegādāties kuponus kosmētikas līniju produkcijai (piemēram, Madara Cosmetics, Lumene, L'oreal, Bio2You, Attirance), oriģinālāko un populārāko latviešu dizaineru darbiem (QooQoo, Narciss, Buduart, Feltstyle, Mammu, Rosme, Leny Tomy Factory, Mondolini un citiem), kā arī kvalitatīvākajiem skaistumkopšanas saloniem un pakalpojumiem (Strogonovs, Labo Sajūtu Laboratorija, Kirjan Studio, Swiss Dental, u.c.). Tā portālu Delfi informē iepirkšanās procesa rīkotāji.

Lai attīstītu kolektīvās iepirkšanās portālu pakalpojumu kvalitāti, ir apvienojušies divi spēcīgākie industrijas pārstāvji Latvijā – Cherry.lv un CityLife.lv. Turklāt kā viens ko uzņēmumu pirmajiem kopīgajiem soļiem ir Cherry.lv & CityLife.lv veikala atvēršana iepirkšanās centra Olimpya 2. stāvā.

"Pavasaris ir laiks, kad jānotrauc ziemas putekļi un no jauna jāpiešķir dzīvei krāsas," stāsta Anna Brūna, kolektīvās iepirkšanās portāla Cherry.lv mārketinga vadītāja. "Tādēļ abiem portāliem radās kopīga ideja - uzņēmumu apvienošanos un siltā, saulainā gadalaika iestāšanos nosvinēt ar Skaistuma nedēļu. Tikai 7 dienas gan Cherry.lv, gan CityLife.lv pieejami unikāli, agrāk nebijuši piedāvājumi ekskluzīviem latviešu un ārzemju modes zīmoliem, kā arī skaistumkopšanas līdzekļiem un pakalpojumiem. Turklāt mūsu mērķis ir atgādināt, ka par sevi jārūpējas ne vien sievietēm, bet arī stiprajam dzimumam."

Arī abu kolektīvās iepirkšanās portālu sociālajos tīklos - Draugiem.lv lapās (http://www.draugiem.lv/CherryLV/ un http://www.draugiem.lv/citylife/) - Skaistuma nedēļā paredzēta īpaša akcija. Gaidot Māmiņu dienu, Cherry.lv/CityLife.lv aicina lapu sekotājus uzdāvināt brīnumainās pārvērtības savām mīļajām mammām. Lai piedalītos konkursā, lietotājam ir jāpievieno kolektīvās iepirkšanās portālu Draugiem.lv lapu aplikācijā savas mammas fotogrāfija un par to jābalso. Skaistuma nedēļai noslēdzoties, divas  uzvarētājas ar vislielāko balsu skaitu saņems dāvanu - stilista un vizāžista konsultāciju, manikīru pie labākajiem speciālistiem, jaunu frizūru un make-up.

Ar Skaistuma nedēļas sākumu, iegādājoties Cherry.lv/CityLife.lv kuponus šiem un turpmākajiem piedāvājumiem, preces būs iespējams izņemt arī kolektīvās iepirkšanās portālu veikalā tirdzniecības centrā Olimpia, Āzenes ielā 5. "Lai klientiem atvieglotu preču saņemšanas procesu, kā arī dotu iespēju pirms iegādāšanās izvēlēto pirkumu aplūkot, sekojot mūsu Lietuvas sadarbības partneru (Beta.lt un Grupinis.lt) paraugam, nolēmām atvērt veikalu arī Latvijā. Pēc kaimiņvalsts pieredzes, šāds projekts izpelnījies lielu atzinību no klientiem. Apmeklējot veikalu, pircēji ir aicināti iesniegt savus ierosinājums, komentārus par piedāvājumiem, kā arī pārliecināties par mūsu servisa kvalitāti un drošību."

Cherry.lv & CityLife.lv veikalā varēs iepazīties ar vairumu no portālu piedāvājumā esošajām precēm - apģērbiem, rotaslietām, aksesuāriem sievietēm, vīriešiem un bērniem, kā arī saņemt konsultāciju no darbiniekiem par kolektīvās iepirkšanās portālu lietošanu un kuponu iegādes nosacījumiem. Veikals strādās katru dienu no plkst. 10:00 līdz 21:00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!