Foto: Publicitātes foto
'Madam Baron' veikalos parādījusies jaunā 'Wolford' zeķu apakšveļas kolekcija. Pavasara - vasaras 2013.gada kolekcijai dizaineri iedvesmu smēlušies no 1980.to gadu romantisma un glamūra, kas saveinoti ar mūsdienīgām interpretācijām rada atšķirīgu siluetu, portālu "Delfi" informē zīmola pārstāvji.

Izskatās, ka pavasara būrvība un šarms slēpjas tā romantisko ziedu rakstos, kuri iestrādāti arī elegantās mežģīnēs, vēstī ražotāju pārstāvji. Bodiji un zeķes papildināti ar dekoratīviem elementiem. Zeķbikses un zeķes ar elegantām pērlēm, krāsainiem punktiņiem, miniatūriem ziediem vai greznas mežģīnes radīs pilnīgi jaunu siluetu vai papildinās koptēlu. Dizaineri, ievērojot sezonas aktualitātes, ir izvēlējušuies dominējošās krāsas - rozā, rožu, baltu un tirkīza.


Apakšveļa

Šīs sezonas apakšveļas kolekcija ir moderna un glaimojoša, tā apvieno retro pieskārienu ar buduāra šarmu: piemēram, push-up krūšturi un biksītes ar paaugstinātu vidukļa daļu, kas diskrēti veido slaidāku vidukli.

Aksesuāri

Šajā pavasarī modē dominē arī kāju aksesuāri. Šie daudzpusīgie aksesuāri, kas veidoti no dekoratīva tilla, ir valkājami dažādos veidos - kā jostas, kāju aksesuārs vai matu dekors. Šis aksesuārs papildina jebkuru apģērbu, padarot to sievišķīgāku un romantiskāku.

Bodiji

Šosezon modē gaišas krāsas un romantiski elementi kā mežģīnes un podziņas. Klasiskā stila mīļotājas iepriecināšot jaunais "Wolford" bodiju sastāvs, kurā tiek izmantots mūsdienīgā mikromodāla škiedra, kas paildzina bodija valkāšanas mūžu un ir ļoti ērts un patīkams materiāls, informē ražotāju pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!