Foto: Publicitātes attēli
Piektdien, 9. maijā tika atvērtas sieviešu apģērbu zīmola "PAIYA" interneta veikala virtuālās durvis, piedāvājot visplašāko zīmola tērpu izvēli, ne tikai Rīgas dāmām, bet sievietei jebkur pasaulē, portālu "Delfi" informē zīmola pārstāvji.

"PAIYA" ir sieviešu apģērbu zīmols, kurš sevi pieteica 2011.gada septembrī. Tas lepojas ar  raksturlielumu "Ražots Latvijā", piedāvājot sievietēm skaistu un kvalitatīvu apģērbu.

Zīmols līdz šim izstrādājis trīs atšķirīgas kolekcijas, kurām raksturīgs sievišķīgs spēks, romantisks trauslums un lietišķs stils. 

"PAIYA" apģērbu kolekcijas tiek radītas, lai sniegtu sievietēm vairāk izvēles iespēju izcelt sievišķību personībai atbilstošā veidā, neatkarīgi no tā, vai viņas ir lietišķas biznesa sievietes vai mājsaimnieces. "PAIYA" apģērbi piemēroti gan darba dienai, gan dzīves svinēšanas mirkļiem.

Zīmols "PAIYA" savā interneta veikalā piedāvā iegādāties sieviešu blūzes, topus, žaketes, svārkus, kleitas, kā arī sniegs iespēju iegādāties dāvanu kartes.

Kā viens no būtiskākajiem iemesliem, kāpēc tika izveidots interneta veikals, ir tas, lai produktu būtu pieejams jebkurā pasaulē, lai dāma no Liepājas vai Madonas, Maskavas vai Sanktpēterburgas, Parīzes vai Milānā varētu iegādāties sev zīmola "PAIYA" apģērbu.Pašreiz apģērbi pieejami deviņās tirdzniecības vietās Rīgā un veikalā "Klase" Cēsīs. 

Lai veikli atrastu kāroto no zīmola "PAIYA", Interneta veikalā iespējams atlasīt un apģērbu pēc dažādiem kritērijiem: izmēra, krāsas vai apģērba tipa.

Atklājot interneta veikalu, zīmols neparedz samazināt savu izstrādājumu daudzumu savās iepriekšējās tirdzniecības vietās, produkti aizvien ir un būs nopērkami veikalos "Paviljons", "Klase", "Taste Latvia", "Maya", "BBoutique" un interneta veikalos "Creative Latvia" un "MadameKuku". 

Virtuālie veikala plaukti pieejami šeit: www.paiya.lv/lv/eveikalS

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!