Foto: Publicitātes attēli
Garas, atliektas, apjomīgas un intensīvi melnas skropstas spēj apburt jebkuru. Tas ir pavedinoši un ļoti sievišķīgi, - ne velti arī modes dizaineri šosezon vairāk kā jebkad pievērš uzmanību šai skaistumkopšanas tendencei, savām modeļu demonstrētājām izceļot tieši acis.

Kā tu viegli un ātri vari iegūt šādas skropstas un izteiksmīgu skatienu? Nav nepieciešams mēnešiem ilgi klāt rīcineļļu uz skropstām. Tāpat nav nepieciešamības pēc dārgas mākslīgo skropstu pieaudzēšanas procedūras. Pietiek ar pareizi izvēlētu skropstu tušu! Jaunā L'Oréal Paris Volume Million Lashes Excess augstākās kvalitātes skropstu tuša izstrādāta ar mērķi katrai sievietei padarīt viņas skropstas bagātīgi apjomīgas, melnākas un tajā pat laikā precīzi atdalītas - dramatiskam un intensīvi valdzinošam skatienam.

Kur slēpjas jaunās tušas noslēpums? Tā ir pati pilnība! L'Oréal Paris skaistumkopšanas eksperti ir radījuši īpaši lielu megabirstīti, kas, pateicoties maksimālajam saskares punktu skaitam ar skropstu līniju, sniedz apjomu katrai skropstai tikai ar vienu vienīgu pieskārienu, radot burvīga skropstu vēdekļa efektu. Turklāt birstīte ir ļoti elastīga, tās īsie un garie sariņi vienmērīgi pārklāj katru skropstu no saknītēm līdz pat galiņiem.

Savukārt liekās tušas dozators nodrošina, lai uz birstītes nonāktu optimāls tušas daudzums - tavām skropstām tiks piešķirts iespējami lielākais apjoms, bet skropstas nesalips un neveidsies tušas kamoliņi. Arī par tušas noturību nav jāuztraucas. Sastāvā esošais polimēru piejaukums neļaus visas dienas garumā tušai nobirt vai izsmērēties.

Lai saviem klientiem pastāstītu par jaunākajiem produktiem un iegūtu par tiem pirmās atsauksmes, pirms produkti parādās veikalā tos testē L'Oréal Paris VIP kluba biedres.

Starp labākajām tušas L'Oréal Paris Volume Million Lashes Excess īpašībām meitenes izcēla šādas - „grezns, bagātīgs apjoms pašam izsmalcinātākajam skatienam", „pārsteigums, ka tik garas skropstas patiešām nesalīp" un „skaists, zeltīti sarkans iepakojums, kas jau pats par sevi izskatās pēc dāvaniņas". Nobeigumā meitenes vienojās, ka, lietojot šo skropstu tušu, tiek iegūts miljonu vērts skatiens, tāpēc viņas ir atradušas lielisku dāvanu Ziemassvētkos ne tikai sev, bet arī labākajai draudzenei.

Uzzini vairāk par produktu šeit:  www.loreal-paris.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!