Foto: Publicitātes foto
Aizvadītajā nedēļas nogalē viesnīcā "Baltic Beach Hotel" jau otro gadu norisinājās unikāls pasākums "Kāzu romantika", kur populārā aktiera Normunda Laizāna vadībā viesi uzzināja visus ideālo kāzu noslēpumus, portālu "Delfi" informē viesnīcas pārstāvji.

Tāpat pasākuma ietvaros notika arī krāšņa kāzu tērpu modes skate, kas ļāva iepazīties ar to jaunākajām tendencēm. Lai savā kāzu dienā izskatītos žilbinoši, topošās sievas bija arī laipni aicinātas saņemt stilista un vizāžista profesionālus padomus lieliska tēla radīšanai.

Pasākuma gaitā bija atvērti restorāni, banketu zāles, SPA kabineti un īpaši jaunlaulātiem piemērotie luksusa numuriņi. Viesi aplūkoja īpaši romantisko istabu "Kleopatra" un grezno ūdens relaksācijas kompleksu "the Garden", kur jaunais pāris var pozitīvi noskaņoties savai kāzu dienai vai arī atjaunot spēkus pēc svinībām.

Ikvienam bija iespēja laimēt vērtīgas balvas dažādos konkursos, bet banketu ēdienkartes degustācijās – izvēlēties visgardāko un oriģinālāko kāzu mielastu.

Par pasākuma svinīgo noskaņojumu rūpējās slaveni mūziķi, savukārt oriģinālas idejas kāzu dejai tika demonstrētas Valda Škutāna deju skolas meistarklasēs, informē viesnīcas pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!