Kurš gan no mums nemīl krievu pirti vai somu saunu?! Īpaši draugu kompānijā, vēl labāk – kopā ar mīļoto. Pirts – vieta, kas palīdzēs jums paust savas jūtas. Gribat daudzveidot savu seksuālo dzīvi?
Sekss pirtī, ievērojot noteiktus nosacījumus, var izrādīties neaizmirstams un ilgi paliks jūsu intīmajā "ēdienkartē". Viss tāpēc, ka siltā, no citu acīm norobežotā pirts atmosfēra, kurā būt atkailinātam ir ne tikai atļauts, bet nepieciešams, bez kauna izjūtām satuvina un stiprina ne tikai ķermeņus, bet arī apziņu.

Tieši pirtī jūs varat atbrīvoties no kompleksiem, pamēģināt to, par ko agrāk pat nesapņojāt. Ņemot vērā atmosfēru un temperatūras ierobežojumus, pirts piedāvā nevis ātru un rupju, bet lēnu seksu ar masāžu, ilgām prelūdijām, erotiskiem meklējumiem un pat tantrisku apziņas pāreju citā līmenī.

Starp citu, var pamēģināt arī ātri, ja pilnībā esat pārliecināti par savu veselību. Sekss pirtī ierobežo veselības dēļ - ja jums ir problēmas ar asinsspiedienu, sirdi vai ir kādi citi iemesli, kas liedz jums uzturēties pirtī, tad labāk nodarboties ar seksu ne tik karstā, smacīgā un mitrā vietā.

Iemesli, kāpēc nevajadzētu apmeklēt pirti:
Akūtas saslimšanas ar paaugstinātu temperatūru, hroniskas slimības, arteriālā hipertonija, psihiskas slimības, hroniska rakstura iekaisuma slimības, onkoloģiskas slimības, infarkts, kuņģa vai divpadsmitpirkstu zarnu čūla, ateroskleroze, tuberkuloze, nosliece uz asins teci, nieru akūtas slimības, hipertireoze, cukura diabēts visās stadijās, visas infekciozās slimības, glaukoma pēc 70 gadiem, pārmērīga ēdiena uzņemšana vai alkohola lietošana pirms pirts apmeklēšanas. Šaubu gadījumā labāk konsultēties ar ārstu .

Tajā pašā laikā pirts ir neaizstājams līdzeklis, lai atjaunotu garīgo līdzsvaru, veicinātu atveseļošanos pēc saaukstēšanās, pārslodzes, stresa u.tml. Un ja vēl izdodas apvienot patīkamo ar lietderīgo?

- Pirts saasina izjūtas. Tas saistīts arī ar iepriekš aprakstīto psiholoģisko aizspriedumu noņemšanu un muskuļu atbrīvošanos siltumā un, iespējams, kontrastu karsts-auksts, ja jūs pēc pēršanās lecat baseinā vai vārtāties sniegā.;
- pirtī notiek ļoti interesanta savstarpējā sievietes vīrieša mijiedarbība. Sievietei pirts temperatūra veicina asins pieplūdi mazā iegurņa orgānos, kas sekmē uzbudinājumu un orgasma iestāšanos.
-  Vīrietim, pretēji, notiek spiediena sadale, un viņš kļūst spējīgs uz ilgstošiem mīlas aktiem;
-  atkrīt jautājumi par personīgo higiēnu. Pirtī jūs būsiet pilnīgi tīrs - tā, kā nekad agrāk;
-  pirts piedāvā jaunas fantāzijas iespējas un lomu spēles;
-  atsvaidzina laulāto ar stāžu izjūtas, ļauj izveidot kontaktu jauniem pāriem, pateicoties visam iepriekš aprakstītajam.
Lai atklātu visas iespējas, kuras mums piedāvā pirts, seksam vajadzētu būt kā rituālam, nesteidzīgam un jutīgam, ar pilnīgu atdevi procesam, partnerim un sev.

Sekss pirtī: erotiskā masāža

Pirtī nodarboties ar mīlestību kategoriski aizliegts tiem, kam problēmas ar sirds un asinsvadu slimībām lielās slodzes dēļ. Toties te viens otru var mazgāt, atbrīvoties, nopērt partneri ar slotiņu. Starp citu, pirts slotiņu arī vajadzētu izvēlēties pareizi. Bērza - viena no maigākajām (piekāpjas tikai liepas slotiņai), noņem nogurumu muskuļos, ozola un egles - nav paredzēta maigajai sievietes ādai, toties ļoti labi veselībai, no pļavas augiem - visaromātiskākā. Visuzmundrinošākā ir kadiķu slota.

Masāžu ar pirts slotiņu var mainīt ar parasto masāžu. Īpašas izjūtas sniegs kontrasts - mainiet pirts slotiņas pieskārienus ar pirkstu un lūpu maigo pieskārienu. Iesāciet ar parasto masāžu - pieskārieniem, mīcīšanu, glāstīšanu - tad pārejiet uz erotisko, izmantojot masāžas un aromātisko eļļu (sandala, ilang-ilang, jasmīna, pačulijas, rozmarīna - uzbudinoši, citrusa - uzmundrinoši, lavanda, kumelīte - nomierinoši).
Tikai ņemiet vērā, ka daudzi aromāti pirtī būs daudz spēcīgāki.
Iespējams, vajag izmantot dažus pilienus zāļu (piparmētra, bērzs, baltegle) spirta uzlējuma vai vienkārši kvasu, kuru uzsmidzina uz karstajiem akmeņiem - tas dos patīkamu svaigu aromātu. Nodarbojoties ar prelūdiju, ļaujiet sev ieslīgt jūtu un sajūtu toņos, ļaujiet savam partnerim darīt to pašu.

Atcerieties
, ka pirtī nevajadzētu aizmirst par drošības tehniku - lāvas var būt slidenas, bet, ja pirts ir kopēja, tad vajag izvairīties no tieša kontakta ar koplietošanas virsmām.

Nevajag steigties - pēc mazgāšanās un pirmā seansa pirtī ir pienācis laiks atvēsināties sniegā (neaizmirstiet par apaviem) vai, galējā nepieciešamībā, dušā vai baseinā. Tas uzmundrinās, neļaus pārpūlēties karstumā (karstums vispār varētu likt zaudēt interesi par seksu). Pēc tam vēl vienu seansu pirtī, ja tas ir masāžas seanss, neaizmirstiet par glāstiem un tikai pēc tam, kad vairs nav spēka apturēt kaisli, var iet uz pirts priekštelpu.

Lai kāds arī nebūtu jūsu individuālais "pirts scenārijs", neaizmirstiet - sīkumi veido atmosfēru. Lielie mīkstie dvieļi ļaus daudzveidot pozas un ērti atpūsties pārtraukumos.

Pietiekamā daudzumā šķidrums un alkohola neesamība ļaus koncentrēties, gūstot baudu. Visus metāliskos priekšmetus - rotas lietas, pulksteņus noņemiet, lai neapdedzinātos.

Protams, vēlams, lai pirts būtu jūsējā, nevis kopējā. Mēs runājam par pirts noslēpumainību, kas jūs norobežo no ārpasaules un citu skatiem. Vieglu garu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!