Foto: AP/Scanpix
Tamlīdzīgas izlases sastādīt nav viegli, jo gan pēc EURO, gan pēc Pasaules kausa finālturnīra tādas var sastādīt vismaz divas vai trīs. Pat rezervē visiem vietas nepietiks.

Tādās izlasēs nereti atrastos vieta arī spēlētājiem no izlasēm, kas nemaz netika no grupām – piemērm, EURO 2012 tādi varētu būt Zlatans Ibrahimovičs un Daniels Aggers, uz vietu tādā izlasē var pretendēt Alans Dzagojevs un Jakubs Blaščikovskis, Niklass Bendtners un Luka Modričs... Un kur nu vēl komandas, kuras izstājās jau ceturtdaļfinālā? Petrs Čehs, Petrs Jirāčeks, Teodors Gebre Selasi, Džons Terrijs, Stīvens Džerards...

Piedāvātajā EURO 2012 All Star variantā ir tikai viens spilgti izteikts uzbrucējs, taču plaša vidējās jeb uzbrūkošās līnijas daļa, tāpēc tādu izlasi varbūt nevajag ielikt stingras shēmas rāmjos. Tāda izlase šāds rāmjos nav ieliekama.

Vārtsargs Ikers Kasiljass (Spānija)

Aizsardzībā – Filips Lāms (Vācija), Džons Terijs (Anglija), Matss Hummellss (Vācija) un Kristians Madžo (Itālija)

Vidējā līnija un uzbrukums – Andrea Pirlo (Itālija), Sami Hedira (Vācija), Krištianu Ronaldu (Portugāle), Mesuts Ēzils (Vācija), Andress Injesta (Spānija), Čavi Ernandess (Spānija) un Mario Balotelli (Itālija).

Rezervē: vārtsargs – Džanluidži Bufons (Itālija), aizsargi – Džordžio Kjelīni (Itālija) un Serhio Ramoss (Spānija), vidējā līnija un uzbrukums – Žoau Mutinju (Portugāle), Stīvens Džerards (Anglija), Luka Modričs (Horvātija) un Mario Mandžukičs (Horvātija).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!