Foto: AFP/Scanpix

Anatolijs Kreipāns savā topā pēc EURO 2012 otrā ceturtdaļfināla izcēlis pat vairāk nekā trīs futbolistus.

Sami Hedira un Mesuts Ēzils (Vācija). Madrides "Real" centra pussargu pāris pagaidām ir spilgtākais šajā Eiropas čempionātā. Mačā pret grieķiem Hadira pat izcēlās vairāk (tajā skaitā ar skaistiem gūtiem vārtiem) nekā Ēzils, kurš pāris reizes nodemonstrēja izcilu individuālo meistarību pretinieka apspēlēšanā. Plus vēl Bastians Švainštaigers… Īsts Bermudu trijnieks pretiniekiem.

Marko Roiss (Vācija). Joahims Lēvs pārsteidza ne tikai visu Vāciju, likdams sākumsastāvā jaunos Marko Roisu un Andrēasu Širrli (Lukasa Podoļska un Tomasa Millera vietā), taču jau ar pirmajām minūtēm kļuva skaidrs, ka viņa lēmums bija pareizs – abi jaunie futbolisti ne tikai nekrita arī no spēles, bet gan padarīja to vēl labāku un uzbrukumā asāku. Īpaši izcēlās Roiss, kurš par to tika atalgots arī ar pirmajiem vārtiem Eiropas čempionātu finālturnīros, turklāt ar skaistiem vārtiem.

Georgioss Samarass (Grieķija). Glāzgovas "Celtic" uzbrucējs jau spēles sākumā saņēma dzelteno kartīti, taču tas tikai apliecināja, cik sparīgi un izmisīgi grieķi cīnīsies un centīsies sagādāt, iespējams, lielāko pārsteigumu šajā EURO. Neizdevās, taču tieši Samarass bija viens no lielākajiem iedvesmotājiem, tieši viņš izlīdzināja rezultātu, meistarīgi atsaukdamies uz piespēli no malas un izklupienā apsteigdams Žeromu Boatengu. Viņš bija līderis.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!