Foto: Reuters/Scanpix

Pēc Ukrainas izlases zaudējuma 2012.gada Eiropas čempionāta D apakšgrupas spēlē Anglijas valstsvienībai, komandas galvenais treneris Oļegs Blohins izaicināja uz kautiņu vienu no žurnālistiem.

Atgādinām, ka D grupas trešās kārtas spēlē otrdien Ukrainas izlase ar rezultātu 0:1 piekāpās Anglijas vienībai.

Preses konferencē viens no žurnālistiem uzdeva Blohinam jautājumu par Ukrainas izlases futbolistu fizisko kondīciju, spēles pēdējās 30 minūtēs nosaucot viņus par "mirušiem".

"Ko man jums atbildēt? Jūs vēlaties pazemot Blohinu? Vai jūs vēlaties pazemot komandu? Es uz šo provokatīvo jautājumu neatbildēšu," teica Blohins. "Ja jums nepatīk Blohins un Ukrainas izlases sniegums šodienas spēlē, tad atvainojiet."

"Ja vēlaties, izejam ārā, es jums viens pret vienu visu pastāstīšu. Ja jums pietiek vīrišķības, lūdzu, es ar jums parunāšu. Vīrišķīgi parunāsim. Tikai komandu neaiztieciet," turpināja treneris.

"Vajag cienīt to, ka es kādreiz spēlēju futbolu. Jūs spēlējat futbolu? Manuprāt, būtu jāciena mans trenera darbs," viņš turpināja.

Jau vēstījām, ka D grupas kopvērtējuma pirmajā vietā ar septiņiem punktiem ierindojās Anglijas izlase, bet ar četriem punktiem otrajā vietā palika Francija. Trešajā un ceturtajā vietā ar trim punktiem ierindojās Ukraina un Zviedrija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!