Foto: F64
Vasaras olimpiskās spēles, kuram "Delfi" lasītājs ir sekojis līdz vai nu portālā, vai arī mājās pie televizora, ir piedzīvojušas savu noslēgumu. Tāpēc "Delfi" Aculiecinieks aicina lasītājus piedalīties Londonas 2012. gada Vasaras olimpisko spēļu lielāko veiksmju un neveiksmju topa izveidē.

2012. gada Vasaras olimpiskās spēles norisinājās no 27. jūlija līdz 12. augustam Apvienotās Karalistes galvaspilsētā Londonā. Latvija Londonā tika pie divām godalgām – zelta medaļu BMX riteņbraukšanā izcīnīja 2008. gada Pekinas olimpiādes čempions Māris Štrombergs, bet pie bronzas - pludmales volejbola tandēms Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš. Latvija olimpisko medaļu rangā ieguva 49. vietu, bet absolūts līderis bija ASV ar 104 medaļām.

Jums atliek uzrakstīt jūsuprāt piecas lielākās veiksmes un neveiksmes gan ārzemju, gan Latvijas sportistu sniegumā 2012. gada Vasaras olimpiskajās spēlēs, sarindojot tās no pirmās līdz piektajai vietai, un nosūtīt tās līdz piektdienai, 17. augustam uz e-pasta adresi aculiecinieks@delfi.lv ar norādi "Olimpiskās spēles TOP5". Rezultāti tiks apkopoti un publicēti "Delfi" Aculiecinieka sadaļā.

Gaidīsim jūsu viedokļus!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!