Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas sieviešu basketbola izlase šodien Eiropas čempionāta D apakšgrupas otrās kārtas spēlē tiekas ar pašreizējo Eiropas čempionvienību Franciju.

Mačs Katovicē sāksies plkst.21.30 pēc Latvijas laika. Tiešraidē to būs iespējams vērot kanālos TV6 un "Viasat Sport Baltic" (VSB), bet ierakstā plkst.0.25 naktī to varēs redzēt arī kanālā TV3.

Otrajā D grupas otrās kārtas spēlē šodien plkst.16 Horvātijas izlase spēkosies ar Grieķiju.

Kā ziņots, šīs grupas pirmās kārtas spēlēs sestdien Francija ar 86:40 pieveica Horvātiju, bet Latvija ar 57:67 zaudēja Grieķijai.

Tāpat otrās kārtas spēles šodien tiks aizvadītas arī pārējās trijās grupās.

A grupā Slovākija tiksies ar Turciju, bet Lietuvas izlase spēkosies ar Eiropas vicečempioni Krieviju. Tikmēr B apakšgrupas mačos Izraēlas komanda spēles ar Baltkrieviju, bet Lielbritānija samēros spēkus ar Čehiju.

Savukārt C grupā Melnkalne tiksies ar Spānijas valstsvienību, bet papildu kvalifikācijas turnīrā uzvarējusī Vācija cīnīsies ar čempionāta saimnieci Poliju.

Latvijas sieviešu izlases sastāvs Eiropas čempionāta finālturnīrā:

Elīna Babkina (Gdiņas "Lotos", Polija), Kristīne Kārkliņa ("Cadi La Seu", Spānija), Zane Eglīte ("Termocarispe", Itālija), Gunta Baško (Krakovas "Wisla Can-Pack", Polija), Sabīne Niedola (Nantes "Reze", Francija), Liene Priede ("Lady Pirates", ASV), Zane Jākobsone ("TTT Rīga"), Ieva Kubliņa (Ģēras "Seat Lami-Ved", Ungārija), Aija Putniņa ("Arras", Francija), Karlīne Nīmane ("TTT Rīga"), Zane Tamane (Šopronas "MKB Euroleasing", Ungārija), Liene Jansone (Komenses "Pool", Itālija).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!