Foto: AFP/Scanpix
Vācijas futbola izlasei pēc zaudējuma 2012.gada Eiropas čempionāta pusfinālā nevajadzētu būt satrauktai, uzskata valstsvienības galvenais treneris Joahims Lēvs.

Atgādinām, ka ceturtdien Vācijas izlase ar rezultātu 1:2 piekāpās Itālijas valstsvienībai, kurai uzvaru nodrošināja uzbrucēja Mario Balotelli divi gūtie vārti.

"Mums bija divi ļoti labi gadi," Vācijas medijam ARD teica Lēvs. "Mūsu komanda ir veikusi milzīgu progresu. Mēs atkal zaudējām lieliskai Itālijas komandai. Nav iemesla kaut ko apšaubīt."

"Pēc zaudējuma ģērbtuvē lija asaras. Tur bija klusums un visi spēlētāji klusēja. Mēs esam ļoti vīlušies, bet mums nevajadzētu pieļaut kļūdu un sākt visu sasniegto apšaubīt. Šajā turnīrā Vācijas komanda spēlēja ļoti labi," turpināja speciālists.

Lēvs uzsvēra, ka zaudētie vārti aizvadītajā mačā bija neuzmanības dēļ: "Itālijas izlase vārtus guva pēc mūsu aizsardzības kļūdām. Taču komanda otrajā puslaikā spēlēja ar milzīgu atdevi. Pēc diviem zaudētiem vārtiem puslaikā ir grūti mainīt spēles gaitu."

EURO 2012 fināls starp Spānijas un Itālijas komandām norisināsies svētdien, un tā sākums pulksten 21:45. Izšķirošā cīņa par EURO 2012 titulu norisināsies Kijevas stadionā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!