Mainīti Latvijas hokeja izlases dažu pārbaudes spēļu datumi, informē Latvijas Hokeja federācija.

Atgādinām, ka nedēļas nogalē Latvijas hokeja izlase Oslo uzvarēja "Euro Ice Hockey Challenge" posmā, bet nākamā sanākšanas reize valstsvienībai paredzēta marta otrajā pusē, kad izbraukumā tiks aizvadītas divas pārbaudes spēles ar Zviedrijas valstsvienību. Ir zināms, ka 30. martā Latvijas izlase spēlēs Umeo un pēc vienas dienas pauzes - 1. aprīlī, otro savstarpējo spēli aizvadīs Šelefteo.

Nelielas izmaiņas ir skārušas Latvijas un Somijas savstarpējās spēles "Arēnā Rīga". Iepriekš tika paziņots, ka minētās pārbaudes spēles notiks 8. un 9. aprīlī, tomēr ar Somijas komandas lūgumu spēli pārcelt dienu iepriekš, tās notiks 7. un 8. aprīlī.

Tāpat Latvijas un Austrijas izlašu spēles notiks 13. un 14. aprīlī, nevis 15. un 16. aprīlī, kā tika plānots iepriekš. Šī izbraukuma spēles notiks kā paredzēts Insbrukā.

Pēdējās pārbaudes spēles pirms gaidāmā pasaules čempionāta tiks aizvadītas Rīgā. 25. un 26. aprīlī, Latvijas valstsvienībai sacentīsies ar Norvēģijas izlasi. Šajās spēlēs, visticamāk, Latvijas izlase jau būs optimālajā sastāvā.

Pasaules čempionātā Latvijas valstsvienība priekšsacīkstēs spēlēs D apakšgrupā ar Somijas, Čehijas un Dānijas izlasēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!