Foto: DELFI
Latvijas un Krievijas basketbola valstsvienību otrajā pārbaudes spēlē Jelgavā sestdien nepiedalīsies Dairis Bertāns un Mārtiņš Meiers. Pieteikumā būs 14 spēlētāju, vēsta "Basket.lv".

Valstsvienības galvenais treneris Ainars Bagatskis skaidrojis, ka Bertānam pēc pirmajā spēlē piedzīvotā incidenta sāp pirksts. "Izskatās, ka nopietna savainojuma nav, bet šodien viņu pietaupīsim. Mārtiņam vairāk nekas nav jāpierāda, dosim iespēju citiem centriem. Spēlei gatavosies 14 basketbolisti, bet slodze, protams, būs dažāda. Vairāk laukumā tiks tie, kuri piektdien spēlēja maz vai nespēlēja vispār," paudis Bagatskis.

Pirmajā spēlē Rīgā Latvijas valstsvienība zaudēja ar 68:87. Labi tika aizvadīta pirmā (21:22) un trešā ceturtdaļa (21:14), bet pretiniekiem bija pārsvars otrajā (14:26) un pēdējā ceturtdaļā (12:26).

Latvijas komandas rezultatīvākais spēlētājs Rihards Kuksiks pēc mača atzinis, ka otrajā ceturtdaļā lūzumu spēlē Krievijas izlasei palīdzēja radīt latviešu daudzās muļķīgās kļūdas, pēc kurām pretiniekiem izdevās gūt vieglos punktus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!