Latvijas futbola vārtsargs Pāvels Šteinbors karjeru turpinās Latvijas uzņēmējam Valērijam Belokoņam piederošajā Anglijas futbola "Coca-Cola Championship" līgas komandā "Blackpool FC", vortālu "Delfi Sports" informēja kluba direktors Normunds Malnačs.
Pirmo pusgadu "Blackpool" Šteinboru īrēs no "Jūrmalas" komandas, pēc kā blekpūles komandas vadība varēs vārtsargu iegādāties.

"Esmu ļoti gandarīts par to, kam mums izdevās vienoties par Šteinbora pievienošanos komandai," atklāja Malnačs. "Visticamāk, sākotnēji Pāvels spēlēs dublieru komandā, taču ar tādu cīņassparu un attieksmi pret darbu, kādu viņš šobrīd demonstrē, nebūs ilgi jāgaida uz uzaicinājumu pievienoties pirmajai komandai."

Atgādinām, ka uz "Blackpool" janvārī atrādīties bija devušies vēl divi "LMT Virslīgas" spēlētāji – Andrejs Butriks un Andrejs Štolcers, taču nespēja atstāt iespaidu uz komandas galveno treneri Saimonu Greisonu.

Šobrīd "Blackpool" spēlē Latvijas izlases aizsargs Kaspars Gorkšs.

"Blackpool" Anglijas "Coca-Cola Championship" līgas turnīra tabulā pēc 29 aizvadītām spēlēm ar 34 punktiem atrodas 15.vietā 24 komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!