Foto: stock.xchng
Pasaules kausa izcīņas astotā posma biatlonā, kas risinās ASV pilsētā Forkentā, 15 kilometru distancē ar masu startu vīriešiem svētdien uzvarēja francūzis Martēns Fursāds.

Francūzis trešajā šaušanā pieļāva divas kļūdas, tomēr tas viņam neliedza finišā par 3,1 sekundi apsteigt poli Tomašu Sikoru, kurš visās četrās šaušanās bija nekļūdīgs.

Savukārt trešo vietu izcīnīja Pasaules kausa kopvērtējuma līderis Tarjeijs Bē no Norvēģijas, kurš arī pieļāva divas kļūdas.

Pasaules kausa kopvērtējumā vīriešiem pirmās divas vietas joprojām ieņem Bē un šoreiz sestajā vietā finišējušais viņa tautietis Ēmils Hegle Svensens, kuriem ir attiecīgi 823 un 750 punkti. Tikmēr trešajā vietā ar 724 punktiem nostiprinājās Fursāds.

No latviešiem Ilmārs Bricis ar 61 punktu ieņem 59.vietu, Andrejs Rastorgujevs ar 46 punktiem atrodas 63.pozīcijā, bet Edgars Piksons ticis pie septiņiem punktiem, kas viņam dod 90.vietu.

Posms svētdien noslēgsies ar masu starta distanci sievietēm.

Kā ziņots, Pasaules kausa izcīņā šosezon notiks deviņi posmi, bet pasaules čempionāts risināsies no 1. līdz 13.martam Hantimansijskā, Krievijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!