Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Viņš no Rīgas "Dinamo" rezultatīvākajiem uzbrucējiem Lauris Dārziņā nākamsezon varētu spēlēt Kazaņas "Ak Bars" komandā, kas esot izpirkusi viņa līgumu ar Rīgas klubu, vēsta krievu hokeja izdevums "Hokkeinaja pravda".

Pēc izdevuma rīcībā esošās informācijas, "Ak Bars" ir izpirkuši Dārziņa līgumu no Rīgas "Dinamo" un varētu piedāvāt uzbrucējam līgumu uz trim gadiem.

Atgādinām, ka jau iepriekš no Rīgas "Dinamo" vadības teiktā izrietēja, ka klubam neizdosies komandā noturēt rezultatīvo uzbrucēju, kurš ir saņēmis izdevīgus piedāvājumus no citiem klubiem.

Šosezon Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā 26 gadus vecais uzbrucējs aizvadīja 45 spēles, kurās guva 21 vārtus un izdarīja 23 rezultatīvas piespēles ar lietderības koeficientu +9. "Play-off" Dārziņš izcēlās vēl ar pieciem vārtiem un piecām piespēlēm, taču viņa lietderības koeficients bija negatīvs, -7.

Jau ziņojām, ka Rīgas "Dinamo" trīs sezonu galvenais treneris Jūliuss Šuplers ir pārgājis uz Maskavas CSKA, bet pirmais hokejists, ar kuru klubs pagarināja līgumu, bija aizsargs Arvīds Reķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!