Foto: F64
Savas otrās uzvaras Latvijas florbola čempionāta spēlēs sestdien izcīnīja "Lielvārdes" un "Bauskas" komandas.

"Lielvārde" izbraukumā ar 7:2 (1:1, 3:0, 3:1) pārspēja "Jūrmalu".

Uzvarētājiem trīs vārtus guva Toms Akmeņlauks, bet Juris Gribusts izcēlās ar diviem precīziem raidījumiem, kamēr laukuma saimnieku rindās pa vieniem vārtiem guva Juris Keisters un Jānis Naumovs.

Savukārt "Bauska" pretinieku laukumā ar 8:5 (3:1, 3:1, 2:3) pārspēja "Valmieras" komandu.

Šajā spēlē ar trīs vārtiem izcēlās "Bauskas" komandas spēlētājs Jānis Akmentiņš, bet Ģirts Laugalis tika pie vieniem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm, kamēr mājiniekiem divus vārtus guva Ints Vilks.

Vēl vienā sestdienas spēlē pirmo panākumu čempionātā svinēja "Rubene", kas savā laukumā ar 5:4 (0:1, 2:1, 3:2) pārspēja "Talsi/Triobet" komandu.

Uzvaras vārtus minūti un 13 sekundes pirms cīņas beigām guva Mārtiņš Zelčs, kuram tas bija otrais precīzais raidījums mačā.

Zaudētāju rindās trīs vārtus guva Artis Raitums.

Čempionāta kopvērtējumā pirmo vietu ar 12 punktiem piecās spēlēs ieņem valsts vicečempioni Cēsu "Lekrings", kuriem ar deviņiem punktiem četrās cīņās seko čempionvienība RTU/"Inspecta". Trešajā vietā ar sešiem punktiem trijos mačos atrodas "Ulbroka/FS Masters" vienība.

Savukārt "Lielvārdes", "Bauskas" un "Rubene" komandas ieņem attiecīgi piekto, septīto un desmito pozīciju.

Latvijas čempionātā, kas tiek aizvadīts jau 19.reizi, šogad piedalās 13 komandas.

Kā ziņots, pagājušās sezonas finālsērijā līdz četrām uzvarām RTU/"Inspecta" komanda ar 4-0 pieveica "Lekrings" florbolistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!