Foto: LETA
Neskatoties uz zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē pret Maskavas "Dinaamo", Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio atzina, ka šī viņa vadītajai komandai bija līdz šim labākā spēle.

"Šodien mēs tikāmies ar labu komandu, un rādījām savu labāko spēli," preses konferencē pēc mača atzina Rautakalio. "Komanda ir progresējusi, bija vairāk iespēju gūt vārtus, taču neprecizitātes, nevēlēšanās uztvert ripu neļāva tās realizēt."

Rīgas "Dinamo" sešās šīssezonas spēlēs ir piedzīvojuši piecus zaudējumus, taču treneris nav tik kritisks kā bija sezonas sākumā. "Es redzu, ka spēlētāji strādā ar atdevi, un tas nekur nepaliks," ir pārliecināts Rautakallio. "Mēs smagi strādājam, tikai nav rezultāta. Ir jāturpina strādāt."

Uzvarētāju, Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Oļegs Znaroks ar saviem spēlētājiem un mača iznākumu bija apmierināts. "Nospēlējām neslikti, varbūt pat labi," viņš teica. "Bija ātrums, pašatdeve, raksturs, bet vairāk vajadzētu gūt vārtus."

Znaroks atzina, ka jaunā trenera vadībā Rīgas "Dinamo" komanda ir mainījusies. "Daudz kas mainījies Rīgas "Dinamo", un man patīk trenera pieeja," teica Znaroks. "Rautakallio ir labs speciālists un es vēlu viņa veiksmi."

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo" trešdien piekāpās Maskavas "Dinamo" ar 1:4, piedzīvojot piekto zaudējumu šosezon un trešo pēc kātrtas.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!