Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" sezonas otrās izbraukuma sērijas pēdējā, ceturtajā mačā šodien tiekas ar Čehovas "Vitjazj" komandu, cenšoties pārtraukt sešu zaudējumu sēriju.

Mačs sāksies plkst.16 pēc Latvijas laika, un to tiešraidē būs iespējams vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā.

Kā ziņots, šīs izbraukuma sērijas pirmajā mačā Rīgas "Dinamo" ar 1:2 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Sanktpēterburgas SKA komandai, otrajā spēlē ar 0:3 zaudēja Maskavas "Spartak", bet trešajā cīņā ar 2:4 piekāpās arī Čerepovecas "Severstaļ" vienībai.

Savukārt pirms tam Latvijas klubs piedzīvoja neveiksmi arī spēlēs ar Maskavas "Dinamo", Popradas "Lev" un Minskas "Dinamo".

Šosezon kopumā Latvijas klubs uzvarējis tikai vienā no deviņiem mačiem.

Savukārt "Vitjaz" hokejisti pēdējās piecās cīņās izcīnījuši vienu panākumu.

Pagājušajā sezonā Rīgas "Dinamo" komanda ar "Vitjazj" savā starpā tikās divas reizes - savā laukumā rīdzinieki zaudēja ar 0:2, bet izbraukumā spēja revanšēties ar 4:2.

Pašlaik KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar pieciem punktiem deviņās spēlēs ieņem pēdējo, 11.vietu, turklāt Latvijas klubs šobrīd ieņem arī pēdējo vietu visā līgā. Savukārt "Vitjaz" komanda ar sešiem punktiem deviņos mačos atrodas desmitajā pozīcijā Rietumu konferencē.

Pēc spēles ar "Vitjazj" vienību Rīgas "Dinamo" uzsāks četru mājas spēļu sēriju, kurā spēkosies ar "Lev", Jekaterinburgas "Avtomobilist", Astanas "Baris" un Čeļabinskas "Traktor" komandām.

Rīgas "Dinamo" minimālais uzdevums šajā sezonā ir iekļūšana Gagarina kausa izcīņā.

Kā ziņots, aizvadītajā sezonā Rīgas "Dinamo" komanda aizkļuva līdz Gagarina kausa Rietumu konferences pusfinālam, kurā sērijā līdz četrām uzvarām ar rezultātu 1-4 zaudēja Jaroslavļas "Lokomotiv" vienībai, kas pēc traģiskas aviokatastrofas, kurā bojā gāja visi vienības hokejisti, ieskaitot leģendāro latviešu aizsargu Kārli Skrastiņu, šosezon sacensībās nepiedalās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!