Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Līdzšinējais Latvijas nacionālās U-21 futbola izlases galvenais treneris Mihails Zemļinskis pēc tikšanās laikā panāktās abpusējās vienošanās ar Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretāru Jāni Mežecki pārtrauc darbu ar Latvijas U-21 futbola izlasi, informē LFF preses dienests.

LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis atzina, ka, galvenie iemesli tādam lēmumam ir Latvijas U-21 izlases parādītie neapmierinošie rezultāti 2013.gada UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, kurā komanda Mihaila Zemļinska vadībā piedzīvoja četrus zaudējumus pirmajās četrās spēlēs ar kopējo vārtu attiecību 0:13.

Jau šobrīd ir uzsāktas sarunas ar potenciālo Latvijas U-21 nacionālās futbola izlases galvenā trenera amata kandidātu.

Šonedēļ Latvijas Futbola federācijas Nacionālo izlašu treneru daļā tika izskatīts jautājums arī par Latvijas U-21 futbola izlases spēlētāju Kaspara Dubras un Artūra Karašauska disciplinārajiem pārkāpumiem U-21 valstsvienības treniņnometnes laikā pirms Latvijas un Slovākijas izlašu spēles 11.oktobrī. Kā atzina Jānis Mežeckis, abi minētie futbolisti tika izsaukti uz tikšanos Latvijas Futbola federācijā, kuras laikā tika pieņemts lēmums nepiemērot diskvalifikāciju, bet stingri brīdināt abus minētos futbolistus par saviem izdarītajiem disciplīnas pārkāpumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!