Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Maskavas "Dinamo" komanda sestdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē ar rezultātu 1:2 (1:1, 0:1, 0:0) savā laukumā piekāpās Ņižņekamskas "Ņeftehimik" komandai, pārtraucot četru uzvaru sēriju.

Šajā spēlē uzvaras vārtus 35.minūtē guva somu hokejists Oskars Osala.

Šis "Ņeftehimik" komandai bija pirmais mačs jaunā galvenā trenera Vladimira Goluboviča vadībā. Kā ziņots, krievu speciālists savas karjeras laikā četrarpus gadus vadīja arī Latvijas vienību "Liepājas metalurgs", divas reizes uzvarot valsts čempionātā. Tikmēr "Ņeftehimik" galvenā trenera amatā viņš nomainīja Aleksandru Smirnovu.

Tikmēr neveiksmīgo sezonas pirmo pusi sestdien turpināja pagājušās sezonas čempionvienība Ufas "Salavat Julajev", kas ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:1) izbraukumā atzina Ņižņijnovgorodas "Torpedo" pārākumu.

Vienīgos vārtus 49.minūtē guva Ruslans Zajnuļins.

Pēc šiem mačiem "Dinamo" komanda ar 46 punktiem 24 cīņās saglabāja trešo pozīciju Rietumu konferencē, bet "Torpedo" ar 44 punktiem atrodas pozīciju zemāk.

Tikmēr Austrumu konferencē "Salavat Julajev" ar 33 punktiem 26 spēlēs atrodas tikai septītajā vietā, bet "Ņeftehimik" ar 31 punktu ir divas pozīcijas zemāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!