Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Pēc mēneša izlaišanas trešdien laukumā atgriezās Latvijas vārtsargs Edgars Masaļskis, bet viņa pārstāvētā Hantimansijskas "Jugra" komanda piedzīvoja zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē.

Aizvadītajā cīņā "Jugra" savā laukumā ar rezultātu 3:5 (1:2, 2:2, 0:1) piekāpās Magņitogorskas "Metallurg" komandai.

"Jugra" vārtos spēli sāka Mihails Birjukovs, taču pēc ceturtajiem zaudētājiem vārtiem otrās trešdaļas vidū viņu uz minūti nomainīja Masaļskis, bet pēc tam Birjukovs atgriezās laukumā.

Mača 49.minūtē Birjukovs kuriozā veidā ielaida arī piektos vārtus un laukumā atkal devās Masaļskis, kurš šoreiz vārtos stāvēja līdz spēles beigām, neielaižot nevienu ripu.

Kopā laukumā pavadītajās 12 minūtēs un 22 sekundēs Masaļskis atvairīja divus metienus, bet Birjukovs cīņā bija atvairījis tikai 15 no 20 pretinieku metieniem.

Latvijas vārtsargs nebija spēlējis kopš 23.oktobra, kad spēli ar Jekaterinburgas "Avtomobilist" viņam nācās pamest traumas dēļ. Iepriekšējās divās "Jugra" komandas cīņās Masaļskis palika rezervē.

Magņitogorskas kluba labā pa vieniem vārtiem guva Dmitrijs Kazionovs, Aleksejs Bondarevs, Sergejs Mozjakins, Juhamati Āltonens un Tomašs Rolineks.

Savukārt "Jugra" rindās ar precīziem metieniem izcēlās Igors Magogins, Sergejs Demagins un Ivans Hļincevs.

Šobrīd KHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Jugra" komanda ar 35 punktiem 25 spēlēs ieņem septīto vietu, kamēr Magņitogorskas "Metallurg" ar 39 punktiem 25 mačos šajā pašā konferencē atrodas ceturtajā pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!