Foto: AFP/Scanpix
Itālijas hokeja izlase pasaules čempionāta B grupas spēlē svētdien ar rezultātu 4:3 (2:0, 1:3, 0:0, 1:0) pagarinājumā pieveica Dānijas valstsvienību.

Itālijas hokejisti pirmos vārtus guva 15.minūtē, kad Luka Ansoldi raidīja ripu vārtos, bet 18 sekundes vēlāk Mats de Marči rezultāta pārsvaru dubultoja. Tomēr otrās trešdaļas 14.sekundē Lars Ellers no Dānijas izlases panāca 1:2. Arī nākamos divus vārtus guva Dānijas izlase, kad divas reizes pēc kārtas precīzs bija Jespers Jensens. Tomēr de Marči otrā perioda 14.minūtē rezultātu izlīdzināja 3:3.

Savukārt noslēdzošajās 20 minūtēs rezultāts nemainījās, komandām rādot līdzīgu hokeju, tāpēc nācās spēlēt pagarinājumu. Papildlaikā uzvarētāja noskaidrošanai vajadzēja 52 sekundes, un Džulio Skandella pārslidoja pāri visam laukumam un izrāva savai vienībai uzvaru.

Abas šīs komandas spēlē B jeb Stokholmas grupā, kurā ir arī Latvija. Vēl šajā grupā ir Krievija, Vācija, Zviedrija, Norvēģija un Čehija.

Portāls "Delfi" arī šogad līdzjutējiem piedāvā izvēlēties savu spēles zvaigzni. Pēc katras pasaules čempionāta spēles nobalso par savu mača favorītu!!!

$t1='danija'; $t2='italija'; include("/www/htdocs/sport/includes/projects/hockey2012/delfistar/bestplayer5.inc");?>


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!